Dijkhuis

werken

werken bij ‘t dijkhuis

 

Werken bij ’t Dijkhuis is zorgen voor een thuis voor de cliënten. Dagelijks werk je met een fijn team samen aan een prettige woonomgeving voor hen. Je doet wat nodig, passend en zinvol is. Want, elke cliënt is anders en elke dag is weer anders.

 

Jij kunt jouw kwaliteiten inzetten voor een prachtige, kleinschalige zorgorganisatie in, voor en met Bathmen. Je werkt samen met bevlogen en betrokken collega’s die trots zijn op hun werk en wij verwachten dat ook van jou.

 

We werken binnen ’t Dijkhuis met korte lijnen. Dat betekent dat je gemakkelijk terecht kunt bij je collega’s en leidinggevenden. Ook de deur van de directeur staat altijd voor je open. Heb je een idee of wil je ervaringen met iemand delen? Dan maken we daar graag tijd voor. Medewerkers die goed in hun vel zitten en met plezier hun werk doen, daar gaan we voor!

Wij kennen en nemen onze verantwoordelijkheid en spelen tijdig in op veranderingen die op ons af komen. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en bij te scholen, als dat nodig is.


Beste Werkgever

Wij zorgen ervoor dat het prettig werken is en dat werkt! Niet voor niets hebben wij in 2017 het keurmerk voor ‘’Beste werkgever’’ ontvangen!
Lees ook eens het Medewerkerstevredenheidsonderzoek. Dan krijg je een een goed beeld hoe het is om te werken in ’t Dijkhuis.

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Marianne Kaptein
Personeelsadviseur ’t Dijkhuis
0570 541644
m.kaptein@hetdijkhuis.nl

Vacatures

  Solliciteren? Vul het sollicitatieformulier in!

  Klik hier voor het sollicitatieformulier.
  Vul het in en stuur het naar ons toe. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit geldt ook voor open sollicitaties.

  Werken

  arbeidsvoorwaarden

   

  ’t Dijkhuis maakt zich sterk voor een prettige werkomgeving voor al haar medewerkers. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. In een persoonlijk aanstellingsgesprek bespreken we de mogelijkheden die ‘t Dijkhuis biedt. De CAO VVT is hierbij uiteraard leidend.

   

  Ben je eenmaal aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt. Een van je directe collega’s werkt je in en stelt je voor aan alle andere teamleden.

  Regelmatig organiseert de Personeelsvereniging een leuke activiteit en er is ook alle gelegenheid om met je team op stap te gaan. Behoefte aan een persoonlijk gesprek met je leidinggevende of met een collega? Daar nemen we graag de tijd voor!

  Kortom: bij ‘t Dijkhuis is het niet alleen fijn wonen, maar ook fijn werken.

   


  Solliciteren

  Vul hier het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Klik hier voor de CAO VVT

  Werken

  Medewerkers geven een kijkje op de afdelingen van ’t dijkhuis

   

  Werken

  Ondernemingsraad

  Binnen ’t Dijkhuis vinden we het belangrijk dat de belangen van de medewerkers goed vertegenwoordigd worden.  Daarom is er sinds 2017 een Ondernemingsraad. Voorheen was er een personeelsvertegenwoordiging, maar omdat er meer dan 100 mensen in ’t Dijkhuis werken, is er nu een OR.

   

  De OR bestaat uit:

  – Marjolein Jonkers, voorzitter
  – Alie Jonker, vicevoorzitter
  – Jenny Nijenhuis
  – Jacqueline van Schooten
  – Wendy Reilink

   

  Voor het komend jaar staat de professionalisering van de OR hoog op de agenda. Het team wil op een goede manier haar OR-taken uitvoeren en is voor alle medewerkers gemakkelijk toegankelijk. Maandelijks is er overleg met de directeur over alle lopende zaken. Medewerkers kunnen uiteraard ook zelf zaken bij de OR aankaarten.  Op deze manier zorgen we er samen voor dat het voor iedereen fijn werken is in ’t Dijkhuis!

  Meer informatie over de OR:

  Marjolein Jonkers
  Voorzitter ondernemingsraad
  m.jonkers@hetdijkhuis.nl


   Solliciteren

   Klik hier voor het sollicitatieformulier.