Dijkhuis

Werken bij ’t Dijkhuis

Werken bij ’t Dijkhuis is zorgen voor een thuis voor de cliënten. Dagelijks werk je met een fijn team samen aan een prettige woonomgeving voor hen. Je doet wat nodig, passend en zinvol is. Want, elke cliënt is anders en elke dag is weer anders.

Jij kunt jouw kwaliteiten inzetten voor een prachtige, kleinschalige zorgorganisatie in, voor en met Bathmen. Je werkt samen met bevlogen en betrokken collega’s die trots zijn op hun werk en wij verwachten dat ook van jou.

We werken binnen ’t Dijkhuis met korte lijnen. Dat betekent dat je gemakkelijk terecht kunt bij je collega’s en leidinggevenden. Ook de deur van de directeur staat altijd voor je open. Heb je een idee of wil je ervaringen met iemand delen? Dan maken we daar graag tijd voor. Medewerkers die goed in hun vel zitten en met plezier hun werk doen, daar gaan we voor!

Wij kennen en nemen onze verantwoordelijkheid en spelen tijdig in op veranderingen die op ons af komen. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en bij te scholen, als dat nodig is.

Klokkenluidersregeling

U vindt hier de klokkenluidersregeling.

’t Dijkhuis maakt zich sterk voor een prettige werkomgeving voor al haar medewerkers. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. In een persoonlijk aanstellingsgesprek bespreken we de mogelijkheden die ‘t Dijkhuis biedt. De CAO VVT is hierbij uiteraard leidend.

Ben je eenmaal aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt. Een van je directe collega’s werkt je in en stelt je voor aan alle andere teamleden.

Regelmatig organiseert de Personeelsvereniging een leuke activiteit en er is ook alle gelegenheid om met je team op stap te gaan. Behoefte aan een persoonlijk gesprek met je leidinggevende of met een collega? Daar nemen we graag de tijd voor!

Kortom: bij ‘t Dijkhuis is het niet alleen fijn wonen, maar ook fijn werken.

Interesse? Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@hetdijkhuis.nl

Klik hier voor de CAO VVT

Personeelszaken

Marianne Kaptein

Personeelsadviseur

 

Vacatures

Wij zoeken voortdurend, vanwege uitbreiding van de zorg, collega’s Helpende Plus, Verpleegkundigen, Verzorgenden IG en EVV!

ZZP’ers zijn ook van harte welkom om zich te melden!

Ondernemingsraad

Binnen ’t Dijkhuis vinden we het belangrijk dat de belangen van onze medewerkers goed vertegenwoordigd worden. Daarom is er een Ondernemingsraad (OR).

De OR bestaat uit:

  • Jenny Nijenhuis
  • Wendy Reilink
  • Rianne Bakker
  • Carla Donderwinkel
  • Gerdien Groot Baltink

Het team wil op een goede manier haar OR-taken uitvoeren en is voor alle medewerkers gemakkelijk toegankelijk. Maandelijks is er overleg met de directeur over alle lopende zaken. Medewerkers kunnen uiteraard ook zelf zaken bij de OR aankaarten.  Op deze manier zorgen we er samen voor dat het voor iedereen fijn werken is in ’t Dijkhuis!