Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: Geraakt Blog Nathalie Steffens: Geraakt
  In de deuropening sta ik even stil, maak oogcontact met een aantal mensen en zwaai rustig. Enthousiast wordt er door een aantal bewoners terug gezwaaid. Maar niet door mevrouw Keizer. Mevrouw Keizer reageert zeer ingetogen. Het lijkt erop alsof ze gedag wil zeggen, maar halverwege stopt de energie. bDit is een hele verandering met vorige keren. De afgelopen maanden nam mevrouw namelijk altijd zelf initiatief en ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: De polonaise Blog Nathalie Steffens: De polonaise
  Mevrouw Keizer en ik zijn iets moois met elkaar aan het opbouwen. Elke week als ik binnenkom, verwelkomt zij mij zwaaiend om vervolgens direct op te staan en te vragen waar we naar toe gaan. De ene keer wandelen we slechts een stukje door de gang, doordat ik dan ook mijn aandacht wil verdelen over haar medebewoners. Maar vanavond gaan we samen op pad. We ...
  Lees meer