Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Nieuwe blog Nathalie Steffens: Vragen staat vrij Nieuwe blog Nathalie Steffens: Vragen staat vrij
  Ik heb het wel vaker. Ik stel een bewoner een vraag en probeer tegelijkertijd te voorkomen dat hij of zij zich hierdoor getest voelt. Er is al zoveel wat vergeten wordt, daar wil ik de nadruk niet op leggen. Maar doordat ik zo nadenk over het voorkomen van testen, maak ik het soms onbewust ingewikkelder. Zo ook weer vandaag. Ik ontmoet een dame die ik nog niet ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Nieuwe blog Nathalie Steffens: Oog voor detail Nieuwe blog Nathalie Steffens: Oog voor detail
  De vrouw naast mij komt hier wel vaker. Ze is een vrijwilligster. Ze heeft haar knieën diep onder de tafel gestoken. Toch zie ik het. De kleinste dingen vallen mij op. Vaak loop ik door de woonkamers en de gangen om dingen van de grond te rapen. Pluisjes, stukjes papier, een rommeltje, van alles. Niks ontgaat mij dan. En die knieën van haar dus ook niet. Ik knijp mijn ogen samen, buig ...
  Lees meer