Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Geuren van vroeger Geuren van vroeger
  Om de zintuigen wat te prikkelen heb ik vandaag een ”rainstick” meegenomen. Een regenstok dus. Zoals je kunt zien op de foto is het een felgekleurd instrument met erin honderden kleine kogeltjes. Bij het omdraaien van de stick, vallen de kogeltjes door de verschillende lagen heen en doet het geluid denken aan een flinke regenbui. Aan tafel zitten meneer X. en mevrouw Y. gezellig naast elkaar. Ik ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: Onthaasten Blog Nathalie Steffens: Onthaasten
  Na twee weken niet in ’t Dijkhuis te zijn geweest in verband met vakantie, stap ik de lift weer uit en loop ik de gang door, richting de bewoners. Ik bedenk me dat het weer een hernieuwde kennismaking zal zijn. De bewoners zullen mij niet gemist hebben, ze zullen mij niet herkennen, we zullen elkaar begroeten alsof we elkaar voor het eerst zien. Maar dan ...
  Lees meer