Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: Hand in hand genieten Blog Nathalie Steffens: Hand in hand genieten
  “Zuster! Help die man even, ga bij hem kijken, hij wil opstaan, maar het lukt hem niet. Zuster, toe dan!” Ik probeer haar uit te leggen dat meneer nu niet op kan staan, dat hij in een rolstoel zit. Maar mevrouw heeft geen oor voor mijn uitleg. Ze wil dat ik hem ga helpen. Okay, fair enough. Ik ga naar meneer toe. Als ik vraag of hij het ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: De onrust Blog Nathalie Steffens: De onrust
  Onrust, het gevoel hebben dat je iets móet doen, je niet rustig kan blijven. Een gevoel van verwarring, angst, ongedurigheid, strijd, bezorgdheid, nervositeit, ergernis. Ken je het gevoel? Vast wel. Echt een gevoel om het liefst zo snel mogelijk weer kwijt te raken. De één doet dit door te gaan sporten, de ander duikt de natuur in, de volgende zoekt vrienden op of gaat juist mediteren ...
  Lees meer