Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: De belevenissen breiden zich uit Blog Nathalie Steffens: De belevenissen breiden zich uit
  “Mevrouw, wat voor een geluid maakt dit dier?” Mevrouw imiteert een koe en lacht vervolgens hartelijk. Enkele bewoners vallen haar bij. Alsof ​ik een gezellige stal binnen loop.​ Vanavond staat de Belevenistafel in de huiskamer. Een prachtig groot interactief scherm, dat zowel rechtop als plat gedraaid kan worden.​ Op deze manier kunnen er meerdere bewoners tegelijk actief mee bezig zijn. Een heel mooi apparaat. Vanavond tikt een van de ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: De burgemeester Blog Nathalie Steffens: De burgemeester
   Met zijn vieren kijken we verschrikt op. Wat een tumult opeens, wat een lawaai komt er uit de andere woonkamer. Het lijkt, met alle respect, op een ruzie tussen twee marktdames. Luide stemmen, met steeds meer volume, alsof ze tegen elkaar opbieden. Ik kijk mijn buurvrouwen aan. Zij kijken verbaasd en met grote ogen terug. Als ik aanstalten maak om te gaan kijken wat ik kan ...
  Lees meer