Dijkhuis

Vrijwilligerswerk

 

Een huis waar de cliënten zich thuis voelen en ‘waar alles kan en niets moet’, kan niet zonder vrijwilligers. Zij kunnen net dat beetje extra tijd en aandacht aan cliënten geven dat het wonen in ‘t Dijkhuis nog prettiger maakt.

 

Samen met een team van meer dan 130 vrijwilligers werken we dagelijks aan een thuis voor iedereen. Dat doen we met activiteiten als gezamenlijk koffie drinken, koken, wandelingen maken, een ritje op de duofiets, spelletjesmiddagen, workshops bloemschikken en ga zo maar door. Er is altijd wel iets te doen in ‘t Dijkhuis.

 

We kunnen de hulp van vrijwilligers hierbij heel goed gebruiken. Wilt u zich inzetten voor een thuis voor de cliënten?
Meld u dan aan als vrijwilliger. Vul het aanmeldformulier hiernaast in en mail dit naar Willemien van Duuren: w.vanduuren@hetdijkhuis.nl.
Zij neemt contact met u op!

Nieuwsgierig wat het werk als vrijwilliger inhoudt? Lees hieronder de verhalen van onze vrijwilligers.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Vrijwilligersformulier

Klik hier om u aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

 • Mirjam Schreuders

  Blog Nathalie Steffens: Huilend aan tafel Blog Nathalie Steffens: Huilend aan tafel
  We zitten met z’n drieën aan tafel. De dames zitten tegenover elkaar. Mevrouw Welling heeft het niet naar haar zin. Ze heeft haar ogen gesloten. Ze huilt. Ook herhaalt zij dezelfde uitspraken, direct na elkaar. “Ik kan niks meer” is één van de zinnen die ze voortdurend uitspreekt. De andere teksten kan ik niet verstaan. Ik heb net een tijd bij haar gezeten, met haar proberen te praten, haar ...
  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Nieuwe blog Nathalie Steffens: Pluk van de Petteflet Nieuwe blog Nathalie Steffens: Pluk van de Petteflet
  De avondzon geeft nog een lekkere warmte af. Dus gaan mevrouw en ik nog even op pad. Het plan is om een wandeling door het dorp te maken. Als we ’t Dijkhuis uit wandelen, wordt onze aandacht direct al getrokken door een aantal mooie kleurige planten en bloemen. Ik pluk een takje lavendel en laat het mevrouw ruiken. Mmm zalig, ze vindt het heerlijk. We snuiven ...
  Lees meer