Dijkhuis

Blog

Wat anderen over ons zeggen

 

Wonen, werken, leren en werken als vrijwilliger: het gebeurt allemaal dagelijks in ‘t Dijkhuis, En dat levert mooie ervaringen en verhalen op. Onze cliënten, medewerkers, stagiairs en vrijwilligers vertellen graag hun verhaal over ’t Dijkhuis. Laat u verrassen!

 

 

Stichting Woon-, Zorg-,
En Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Blog

 • Paula Duteweerd

  Alle deuren staan voor je open

  Ik werk vanaf 24 juli 2017 bij ‘t Dijkhuis. Ben er dus nog maar korte tijd, maar heb het er heel erg naar mijn zin. Het voelt als een warme deken. Ik werk als facilitair medewerker en dat is heel veelzijdig. Ik help met het serveren van de ontbijten in de Rotonde, schenk koffie tijdens het koffierondje, maak appartementen schoon en help af en toe ook net het ontbijt op Banekate. Dat vind ik een mooie ervaring. In het begin moet je even aan de mensen wennen, maar op een gegeven moment ken je ze en weet je wat ze willen.

  Fijn team
  Ik werkte hiervoor bij een grote zorgorganisatie en het valt me op dat het hier bij ’t Dijkhuis veel gemoedelijker is. We hebben een leuk, hecht team. Het enige dat ik mis, zijn de mannen in het team. Ik werkte voorheen in de keuken en daar waren ook de koks. Dan heb je toch andere gesprekken dan in een team met alleen vrouwen. Maar wie weet, komen de mannen in de toekomst nog wel.

  Gemoedelijk
  Het is een klein huis en dat heeft voordelen. Met de lunch zit je met z’n allen aan de stamtafel en de directeur zit gewoon naast je. Dat vind ik heel bijzonder. Het voelt echt als één club. Je kan gewoon zeggen wat je vindt en er wordt naar je geluisterd. De deuren van je leidinggevende staan altijd open. Dat is heel prettig!

  Zoek je een werkplek in een gezellige omgeving waar je in een prettige sfeer je werk kan doen, kom dan vooral werken in ’t Dijkhuis!

  Lees meer
 • Joan Hagen

  Dit werk doe je vanuit je hart!

  Bijna zes jaar werk ik nu bij ’t Dijkhuis en ik heb het prima naar mijn zin. Ik ben begonnen als Verzorgende IG en medewerker Maatschappelijke Zorg. Ik zat nog op school maar deed de BBL- variant, dus ging ik een dag per week naar school en de rest van de dagen was ik aan het werk. Een mooie periode, want ik leerde veel en wist dat ik in de zorg op mijn plek was.

  Goede doorgroeimogelijkheden
  Ik kwam uit het onderwijs en dat paste veel minder bij mij. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik stuurde een open sollicitatie naar ’t Dijkhuis en mocht beginnen. Ik had op meerdere vacatures gereageerd, maar had het beste gevoel bij ’t Dijkhuis. En dat is terecht, want het is een fijn huis met een prettige werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden. In de zes jaar dat ik er nu werk, ben ik al doorgegroeid naar EVV-er. Binnenkort start ik met de opleiding MBO Verpleegkundige.

  Afwisselend werk
  Geen dag is hetzelfde. Dat vind ik prettig. We zorgen de hele dag voor onze cliënten, dus ook de ‘gewone’ dingen doe je met hen. We maken een wandeling of doen een spelletje. Persoonlijke aandacht is heel belangrijk en daar is bij ’t Dijkhuis alle tijd en ruimte voor. Dit werk doe je vanuit je hart, dat vind ik er zo mooi aan. Want, als je vanuit het hart werkt, is niets een probleem. Je doet je werk met liefde.

  Warmte en gezelligheid
  ’t Dijkhuis is een organisatie waar ‘warmte’ en ‘gezelligheid’ heerst. Zowel naar de cliënten als binnen de medewerkersteams. Het is hier heer persoonlijk. Je kent iedereen en dat vind ik prettig.  Wij hebben binnen Banekate een heel hecht team. Zo organiseerde een collega ineens spontaan een nieuwjaarsreceptie bij haar thuis. Iedereen draagt iets bij en het was supergezellig. We kunnen alles met elkaar bespreken en maken gebruik van elkaars talenten. De contacten met de manager zijn goed en er is veel aandacht voor je als werknemer. Dus, als je een werkplek zoekt waar je gewaardeerd wordt, dan ben je bij ’t Dijkhuis aan het juiste adres!

  Lees meer