Dijkhuis

Blog

Wat anderen over ons zeggen

 

Wonen, werken, leren en werken als vrijwilliger: het gebeurt allemaal dagelijks in ‘t Dijkhuis, En dat levert mooie ervaringen en verhalen op. Onze cliënten, medewerkers, stagiairs en vrijwilligers vertellen graag hun verhaal over ’t Dijkhuis. Laat u verrassen!

 

 

Stichting Woon-, Zorg-,
En Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Blog

 • Persbericht

  Aubade op Koningsdag vindt bij ’t Dijkhuis plaats

  De traditionele aubade op Koningsdag vindt dit jaar plaats bij ’t Dijkhuis. Basisschoolkinderen zingen in aanwezigheid van onder andere de burgemeester het Wilhelmus en andere liederen. Het evenement start om 10 uur. De bewoners van ’t Dijkhuis zitten dan klaar om naar de kinderen te luisteren. Of om zelf mee te zingen.

  Inwoners uit Bathmen zijn uiteraard van harte welkom om deze aubade bij te wonen!

  Lees meer
 • Persbericht

  ‘t Dijkhuis Bathmen krijgt subsidie van stichting Roparun voor Hospice

  Bathmen, 23 november 2017

   

   

  Stichting Roparun heeft een geldbedrag van 8.000 euro aan woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis in Bathmen toegekend voor de aanschaf van kostbare materialen voor de Hospicekamer. Het gaat om de aanschaf van drie apparaten: een echo-apparaat (bladderscan) dat meet hoeveel urine er nog in de blaas zit, een medicatiepomp en een zuurstofconcentrator die zuurstof uit de omgevingslucht haalt.

  Palliatief consulent Sabine Bennink is blij met de subsidie. ,,Samen met de zorgcoördinator heb ik bekeken welke zaken we nog nodig hadden voor onze Hospicekamer die sinds maart 2017 operationeel is. We kwamen op drie kostbare apparaten die voor mensen die in ons hospice verblijven belangrijk kunnen zijn. Het is fijn dat we die dankzij stichting Roparun nu hebben kunnen aanschaffen.”

  Sinds maart 2017 kunnen mensen uit Bathmen en omgeving die in de laatste levensfase zijn gebruik maken van de speciale hospicekamer. Op deze manier kunnen mensen in hun eigen buurt, dichtbij familie en vrienden speciale zorg ontvangen.  ,,We vinden dat een belangrijke dienst”, zegt Sabine. ,,Het is goed als mensen die intensieve zorg nodig hebben in deze fase en niet meer thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen sociale omgeving terecht kunnen.”

   

  Meer informatie

  Zorgconsulent palliatieve zorg van ’t Dijkhuis Bathmen, mail: zpz@hetdijkhuis.nl

  Website Palliatief Netwerk Salland:  www.pnsalland.nl

  Website Roparun: http://www.roparun.nl

  Lees meer