Dijkhuis

Blog

Wat anderen over ons zeggen

 

Wonen, werken, leren en werken als vrijwilliger: het gebeurt allemaal dagelijks in ‘t Dijkhuis, En dat levert mooie ervaringen en verhalen op. Onze cliënten, medewerkers, stagiairs en vrijwilligers vertellen graag hun verhaal over ’t Dijkhuis. Laat u verrassen!

 

 

Stichting Woon-, Zorg-,
En Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

Blog

 • Mirjam Schreuders

  Lotenverkoop en bazaar voor extra activiteiten bewoners ’t Dijkhuis

  Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis doet graag iets extra’s voor haar bewoners. Een leuk uitje, een gezellige activiteit of een optreden van een muzikant: het maakt het wonen in ’t Dijkhuis aangenamer.  Alle inwoners van Bathmen en omgeving kunnen dit mogelijk maken door een of meerdere loten te kopen of een bezoek te brengen aan de Bazaar op 20 oktober aanstaande.

  De loten kosten 1 euro per stuk en zijn te koop bij de receptie van ’t Dijkhuis. Binnenkort komen er in Bathmen ook lotenverkopers aan de deur. De eerste lootjes zijn gekocht door Jackie van Beek, de directeur/bestuurder van ‘t Dijkhuis. Volg haar voorbeeld en maak samen met haar de extra activiteiten mogelijk. En, u maakt kans op het winnen van leuke prijzen.

  Bazaar 20 oktober

  Op zaterdag 20 oktober organiseert ’t Dijkhuis de jaarlijkse bazaar. De opbrengst van de verkoop van oliebollen, erwtensoep, het Rad van Avontuur en andere gezellige spulletjes gaat ook naar activiteiten voor de bewoners. Iedereen is die dag tussen 10.00 en 13.30 uur welkom in ’t Dijkhuis.

  Lees meer
 • Mirjam Schreuders

  Voorlopige opbrengst Ducks4tdijkhuis is 15.000 euro


  De voorlopige opbrengst van Ducks4tdijkhuis is bekend gemaakt. Dit is een bedrag van rond de 15.000 euro. ,,Een prachtig bedrag waarmee we een mooie belevingstuin kunnen realiseren”, zegt directeur Jackie van Beek. Ducks4dijkhuis is georganiseerd door de Rotary Bathmen in het kader van het 25-jarig bestaan van de club. Het geld is bij elkaar gebracht door het organiseren van een badeendenrace en een fair op zaterdag 26 mei. Komende maanden gaat ’t Dijkhuis samen met vertegenwoordigers van de Rotary inspiratie opdoen en verschillende belevingstuinen bij andere tehuizen bezoeken. Naar verwachting gaat de eerste schop in het najaar in de grond, zodat cliënten van ’t Dijkhuis volgend voorjaar kunnen genieten van een prachtige belevingstuin!

  Lees meer