Dijkhuis

’t Dijkhuis bestaat 50 jaar en viert feest!

Feestweek van 25 november tot en met 1 december

 

Op 1 december dit jaar bestaat ons huis 50 jaar. Een halve eeuw wonen en zorg voor ouderen in en rond Bathmen, dat is reden voor een feest. Van maandag 25 november tot en met zondag 1 december bruist het dan ook van de feestelijke activiteiten in ons huis. Op dit moment is een dertigtal medewerkers, geholpen door vrijwilligers en bewoners, druk bezig met het samenstellen van het programma.

Het Dijkhuis in aanbouw

Globaal programma feestweek

 

We starten de feestweek op maandagochtend 25 november rond 10 uur. Hoe en met wie? Dat blijft nog even een verrassing! Vervolgens is er die week iedere dag iets te doen. We verrassen onze bewoners met gezellige activiteiten, lekkere maaltijden en heerlijke hapjes.

Op de woensdagmiddag is er een speciaal programma voor onze vrijwilligers en op donderdag nodigen we al onze stakeholders uit voor een innovatieve middag. Vrijdag komen onze buren op visite. Zij krijgen een High Tea aangeboden.

Zaterdagavond gaan tijdens een knalfeest de voetjes van alle medewerkers en vrijwilligers van de vloer. Op zondagmiddag sluiten we de lustrumweek met onze bewoners af.

Expositie

 

Gedurende de hele week is er een expositie over ’t Dijkhuis door de jaren heen. Aan de hand van doeken met mooie beelden reist u door de historie van ons huis. In de Rotonde kan iedereen die daarin geïnteresseerd is de expositie bezoeken tijdens de lustrumweek. In de tuin van ons huis is nu al een voorproefje te zien van deze expositie.

Foto’s