Dijkhuis

leren bij ‘t dijkhuis

stage lopen

 

Volg jij een opleiding in de zorg en zoek je een leuke stageplek in een huis waar het fijn wonen en werken is? Dan ben je bij ‘t Dijkhuis aan het juiste adres.

 

Er zijn altijd goede mensen nodig in de zorg, dus werken we graag mee aan het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden in de praktijk.

 

Wij hebben regelmatig stageplekken. Je kunt bij ons zowel via de BOL- als de BBL-regeling stage lopen. Natuurlijk hebben we niet altijd van beide varianten een stageplaats. Maar houd jij van aanpakken en wil je graag werken en leren in een enthousiast team? Dan is ’t Dijkhuis de perfecte organisatie voor jouw stage.

Interesse? Vul dan het stageformulier hiernaast in en vertel ons waarom je juist bij ‘t Dijkhuis je stage wilt doen. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er een geschikte stageplek voor je beschikbaar is. Als dat het geval is, plannen we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Stichting Woon-, Zorg-,
en Dienstencentrum ’t Dijkhuis
Gorsselseweg 2
7437BE Bathmen

0570 541 644
info@hetdijkhuis.nl

 

Stageformulier

Klik hier voor het stageformulier.

Robin Britstra Fotografie Annette Poelmanhoeve 4 7206GB Zutphen 0031575522505 info@robinbritstra.nl

Marianne Kaptein
Personeelsadviseur ’t Dijkhuis
0570 541644
m.kaptein@hetdijkhuis.nl

Verhalen

 • Mirjam Schreuders

  Verpleegkundige Dominique vervult haar adviesrol met ‘verve’
  Ze startte als stagiair en werkt nu al sinds oktober 2018 als verpleegkundige bij ’t Dijkhuis. Dominique Dijkman loopt niet weg voor haar verantwoordelijkheden, houdt van aanpakken en staat stevig in haar schoenen. De functie verpleegkundige met adviesrol is haar op het lijf geschreven. Vol enthousiasme vertelt ze over haar werk, haar collega’s en de bewoners. ,,Als verpleegkundige wordt je voor alle teams en afdelingen ingezet”, ...
  Lees meer
 • Liza Fiere

  Veel aandacht voor cliënten en een goede begeleiding van stagiairs
  Ik doe de opleiding Verzorgende IG bij Landstede in Raalte en volg de BOL-variant. Dat betekent dat ik op school zit en in vaste periodes stage loop. Toen het voor mij zo ver was dat ik een stageadres moest zoeken, dacht ik meteen aan ‘t Dijkhuis. Ik woon zelf in Bathmen en hoorde er veel goede verhalen over. Ik heb dit op school aangegeven en ...
  Lees meer

leren bij ‘t dijkhuis

Leren en ontwikkelen

 

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Zo ook de wereld van de zorg. Nieuwe wet- en regelgeving, moderne zorgtechnieken en innovaties hebben tot gevolg dat het werken in de zorg steeds verandert.

 

‘t Dijkhuis vindt het belangrijk dat alle medewerkers bijblijven en weten welke vernieuwingen er in het vak plaatsvinden. Daarom is er voor iedere medewerker ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen. Samen met je leidinggevende bespreek je jaarlijks welke cursussen of opleiding je zou kunnen volgen. Zo ben je altijd ‘up to date’ en kan je de beste zorg voor de cliënten leveren. Daar doen we het tenslotte voor!