Dijkhuis

Leren bij ‘t Dijkhuis

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Zo ook de wereld van de zorg. Nieuwe wet- en regelgeving, moderne zorgtechnieken en innovaties hebben tot gevolg dat het werken in de zorg steeds verandert.

‘t Dijkhuis vindt het belangrijk dat alle medewerkers bijblijven en weten welke vernieuwingen er in het vak plaatsvinden. Daarom is er voor iedere medewerker ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen. Samen met je leidinggevende bespreek je jaarlijks welke cursussen of opleiding je zou kunnen volgen. Zo ben je altijd ‘up to date’ en kan je de beste zorg voor de cliënten leveren. Daar doen we het tenslotte voor!

Stage bij ‘t Dijkhuis

Volg jij een opleiding in de zorg en zoek je een leuke stageplek in een huis waar het fijn wonen en werken is? Dan ben je bij ‘t Dijkhuis aan het juiste adres.

Er zijn altijd goede mensen nodig in de zorg, dus werken we graag mee aan het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden in de praktijk.

Wij hebben regelmatig stageplekken. Je kunt bij ons zowel via de BOL- als de BBL-regeling stage lopen. Natuurlijk hebben we niet altijd van beide varianten een stageplaats. Maar houd jij van aanpakken en wil je graag werken en leren in een enthousiast team? Dan is ’t Dijkhuis de perfecte organisatie voor jouw stage.

Interesse? Vul dan het stageformulier hiernaast in en vertel ons waarom je juist bij ‘t Dijkhuis je stage wilt doen. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er een geschikte stageplek voor je beschikbaar is. Als dat het geval is, plannen we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.