Dijkhuis

Word jij de inspirerende, verbindende factor binnen ons team wonen en zorg? Wij zoeken een EVV

Wij zijn op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende voor 28 uur per week

WAT GA JE DOEN?

Je bent de spin in het web als het gaat om contacten en afstemming met cliënt, familie en de specialist ouderengeneeskunde.  Daarnaast is het van belang dat je multidisciplinair kunt samenwerken en zorgdraagt voor de continuïteit van zorg rondom de cliënt.

Samen met de collega’s ondersteun je de cliënten in hun behoeftes en laat hen zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Je biedt professionele verzorging, verpleging en sociale begeleiding zo veel mogelijk op maat aan. Dit leg je vast in de zorgplannen zodat het voor alle bij de cliënt betrokken zorgverleners helder en eenduidig is. Je bereidt je voor op het MDO en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken in de zorgplannen worden opgenomen, worden uitgevoerd en bewaakt. Het maken en bewaken van zorgplannen is een uitdaging voor je! Wij verwachten dat je een actieve bijdrage levert aan de teambesprekingen van de afdeling.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG
  • Je hebt EVV scholing met een voldoende resultaat afgesloten of je bent enthousiast en in staat om deze scholing te volgen.
  • Je kunt verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense
  • Je bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, familie, behandelaren en team.
  • Je bent flexibele inzetbaar

DIENSTVERBAND

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De contractomvang is 28 uur per week. Het salaris is volgens CAO VVT, indeling in functiegroep FWG 40.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE

Graag ontvangen we jouw brief en CV uiterlijk 19 maart 2020 per mail: a.toorneman@hetdijkhuis.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Toorneman, teamcoördinator Wonen met Zorg. Ze is te bereiken via telefoonnummer: 0570-541644 of via bovenstaand emailadres. De gesprekken zijn gepland op donderdag vrijdag 27 maart.