Dijkhuis

Is zorgen voor ouderen jouw passie? Wij zoeken een Verzorgende IG!

WAT GA JE DOEN?

Samen met de collega’s ondersteun je de cliënten in hun behoeftes en laat hen zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Uiteraard zorg je samen met collega’s dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorgleefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënten centraal staat.

Je draagt zorg voor continuïteit door zorginhoudelijke informatieoverdracht naar collega’s, hebt een signalerende functie en doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening. Wij verwachten dat je een actieve bijdrage levert aan de teambesprekingen van de afdeling.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Je hebt het diploma Verzorgende IG
  • Je kunt verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense’
  • Je bent in staat om de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.
  • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen
  • Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken
  • Je bent flexibel inzetbaar, eventueel ook op andere afdelingen
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen

DIENSTVERBAND

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De contractomvang is bespreekbaar. Het salaris is volgens CAO VVT, indeling in functiegroep FWG 35.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE

Graag ontvangen we jouw brief en CV per mail: a.toorneman@hetdijkhuis.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Toorneman, teamcoördinator Wonen met Zorg. Ze is te bereiken via telefoonnummer: 0570-541644 of via bovenstaand emailadres.