Dijkhuis

VACATURE: BEN JIJ ONZE NIEUWE ‘NACHTVLINDER’/VIG VOOR AFDELING DE BANEKATE?

Wij zoeken een collega die vaste nachtdiensten wil draaien

Wat kan ’t Dijkhuis voor jou betekenen?

Je komt te werken in een prettige, veilige werkomgeving met korte lijnen en persoonlijk aandacht voor iedere medewerker. We mogen en durven elkaar aan te spreken. Er is voldoende ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. ’t Dijkhuis heeft een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en samen denken we in oplossingen. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris in conform CAO VVT in functiegroep 35. Het aantal uren dat je gaat werken bepalen we in overleg en is minimaal 16 uur.

Wat kan jij voor ’t Dijkhuis betekenen?

Je houdt je bezig met het verzorgen en begeleiden van onze cliënten op de kleinschalige woonvorm voor cliënten met dementie(PG). Je hebt het geduld en doorzettingsvermogen om er te zijn voor hen door zorg op maat te bieden: niets moet en bijna alles kan. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorgleefplan. Je neemt je verantwoordelijkheid voor zorgcontinuïteit door heldere zorginhoudelijke overdracht naar collega’s. Je signaleert als er verbeterpunten met betrekking tot de zorgverlening zijn en pakt deze op. Je herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense.Je bent flexibel inzetbaar, met onregelmatige werktijden en zo nodig op andere afdelingen. Je hebt een relevant diploma en kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over de organisatie verwijzen wij je naar onze website: https://hetdijkhuis.nl/werken.

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 26 februari 2020. Deze kun je richten aan Willemien Schutte, teamcoördinator De Banekate, via w.schutte@hetdijkhuis.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0570-541644. De gesprekken zijn gepland op 3 maart 2020.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

 

Verschijningsdatum: 13 januari 2020
 Bekijk de vacature ook in pdf:Vacature VIG(nacht) Banekate. 13-01-2020