Dijkhuis

Vacatures Verzorgende IG

“Wij doen wat nodig, passend en zinvol is”

‘t Dijkhuis in Bathmen is een zelfstandige, kleinschalige zorgorganisatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en middenin de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In ’t Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en we vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega’s. Niet voor niets hebben we in 2017, 2018 en 2019 het keurmerk voor ‘Beste werkgever’ ontvangen!

Wij zijn voor onze afdelingen op zoek naar een enthousiaste collega’s

Verzorgende IG,Uren in overleg

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Onze afdelingen

‘t Dijkhuis biedt woonruimte aan 48 cliënten die ondersteuning nodig hebben in de algemene dagelijkse levensbehoeften op de afdeling Wonen met Zorg . Daarnaast zijn er 5 appartementen voor tijdelijk verblijf waar gasten kunnen wonen om aan te sterken na bijvoorbeeld een operatie. De afdeling PG  ‘Banekate’ biedt een kleinschalige woonvorm voor 26 dementerende cliënten. Op de dagbesteding zijn zowel cliënten die in ’t Dijkhuis wonen als externe cliënten welkom voor ondersteuning bij een zinvolle en nuttige dag invulling. Op ’t Dijkhuis is 1 éénpersoons hospiceappartement.

De Stichting Beheer Seniorwoningen Bathmen beheert in totaal 63 zorgwoningen. De bewoners wonen in principe zelfstandig, maar kunnen gebruik maken van de verschillende zorgvormen en diensten bij ’t Dijkhuis.

Wat verwachten wij van jou

Je houdt je bezig met het verzorgen en begeleiden van cliënten op de afdeling. Je zorgt samen met collega’s dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorgleefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënten centraal staat. Je draagt zorg voor continuïteit door zorginhoudelijke informatieoverdracht naar collega’s. Je hebt een signalerende functie doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening.

Functie-eisen

  • Je hebt het diploma Verzorgende IG
  • Je kunt verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense’
  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen van de verschillende afdelingen en kunt je goed inleven in hun belevingswereld
  • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen
  • Je bent in staat om de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.
  • Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken
  • Je bent flexibel inzetbaar, eventueel ook op andere afdelingen
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen

Dienstverband

Het betreft allereerst een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op verlenging of vaste aanstelling.
Salariëring conform CAO VVT, indeling in functiegroep 35.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met

Willemien Schutte teamcoördinator PG, of Annemarie Toorneman teamcoördinator Wonen met Zorg. Tel: 0570-541644.

Voor een indruk over het werken bij ’t Dijkhuis kun je de filmpjes van onze collega’s bekijken op de website onder de rubriek werken. Ben je nieuwsgierig geworden en zou je eerst eens willen kennismaken, maak dan gerust een afspraak met één van de teamcoördinatoren om een dagdeel mee te lopen.

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en cv. Deze kun je richten aan: w.schutte@hetdijkhuis.nl  of a.toorneman@hetdijkhuis.nl