Dijkhuis

Vacature Verpleegkundige niveau 4 gem. 28 uur per week

“Wij doen wat nodig, passend en zinvol is”

‘t Dijkhuis in Bathmen is een zelfstandige, kleinschalige zorgorganisatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en middenin de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In ’t Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en we vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega’s. Niet voor niets hebben we in 2017, 2018 en 2019 het keurmerk voor ‘Beste werkgever’ ontvangen!

Wij zijn voor onze afdeling Banekate (psychogeriatrie) op zoek naar een enthousiaste collega.

Verpleegkundige niveau 4

28 uur gemiddeld per week

Per direct!

Onze afdelingen

‘t Dijkhuis biedt woonruimte aan 48 cliënten die ondersteuning nodig hebben in de algemene dagelijkse levensbehoeften op de afdeling Wonen met zorg . Daarnaast zijn er 5 appartementen voor tijdelijk verblijf waar gasten kunnen wonen om aan te sterken na bijvoorbeeld een operatie. De afdeling PG  ‘Banekate’ biedt een kleinschalige woonvorm voor 26 dementerende cliënten. Op de dagbesteding zijn zowel cliënten die in ’t Dijkhuis wonen als externe cliënten welkom voor ondersteuning bij een zinvolle en nuttige dag invulling. Op ’t Dijkhuis is 1 éénpersoons hospice appartement.

De Stichting Beheer Seniorwoningen Bathmen beheert in totaal 63 zorgwoningen. De bewoners wonen in principe zelfstandig, maar kunnen gebruik maken van de verschillende zorgvormen en diensten bij ’t Dijkhuis.

Wat verwachten wij van jou

Je houdt je bezig met het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten op de afdeling Banekate. Je zorgt er samen met collega’s voor dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorgleefplan. Daarnaast coördineer je de zorg rondom cliënten in (hoog) complexe situaties voor t Dijkhuis. Je draagt de verpleegkundige verantwoordelijkheid en je voert verpleegtechnische handelingen conform het BIG-beleid uit. Je draagt zorg voor continuïteit door zorginhoudelijke informatieoverdracht naar collega’s. Je hebt een signalerende functie en je doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening.
Je coacht en geeft verpleegkundige adviezen aan cliënten en collega’s. Je draait mee in de verpleegkundige dienst als het gaat om bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen:

·      Je bent gediplomeerd verpleegkundige op niveau 4

  • Je kunt verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense
  • Je hebt aantoonbare ervaring met dementerende en somatische cliënten
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van de verschillende afdelingen en kunt je goed inleven in hun belevingswereld
  • Je bent op de hoogte van de HACCP richtlijnen voor kleinschalige woonvormen
  • Je bent flexibele inzetbaar
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen

Dienstverband:

Het betreft allereerst een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Salariëring conform CAO VVT, indeling in functiegroep 45.
Inlichtingen en sollicitatie:
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief uiterlijk vrijdag 18 januari 2019. U kunt uw reactie richten aan: w.schutte@hetdijkhuis.nl
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met
Willemien Schutte teamcoördinator PG.  Tel: 0570-541644.
De gesprekken zijn gepland op dinsdag 29 januari

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaats. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

  

Verschijningsdatum 4 januari  2019