Dijkhuis

Vacature Verzorgende IG (24 uur)

“Wij doen wat nodig, passend en zinvol is”

‘t Dijkhuis in Bathmen is een zelfstandige, kleinschalige zorgorganisatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en middenin de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In ’t Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en we vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega’s. Niet voor niets hebben we in 2017 het keurmerk voor ‘Beste werkgever’ ontvangen!

Wij zijn voor onze afdeling Wonen met Zorg op zoek naar een enthousiaste collega

Verzorgende IG
24 uur

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Onze afdelingen

‘t Dijkhuis biedt woonruimte aan 48 cliënten die ondersteuning nodig hebben in de algemene dagelijkse levensbehoeften op de afdeling Wonen met zorg . Daarnaast zijn er 5 appartementen voor tijdelijk verblijf waar gasten kunnen wonen om aan te sterken na bijvoorbeeld een operatie. De afdeling PG  ‘Banekate’ biedt een kleinschalige woonvorm voor 26 dementerende cliënten. Op de dagbesteding zijn zowel cliënten die in ’t Dijkhuis wonen als externe cliënten welkom voor ondersteuning bij een zinvolle en nuttige dag invulling. Sinds het voorjaar 2017 is een hospice plek gerealiseerd.

De Stichting Beheer Seniorwoningen Bathmen beheert in totaal 66 aanleunwoningen. Deze bewoners wonen in principe zelfstandig, maar kunnen gebruik maken van de verschillende zorgvormen en diensten bij ’t Dijkhuis.

Wat verwachten wij van jou

Je houdt je bezig met het verzorgen en begeleiden van cliënten op de verschillende afdelingen van Wonen met Zorg. Hier wonen vooral cliënten met een somatische zorgvraag, maar er wordt ook begeleiding geboden op cognitief gebied.

Je zorgt samen met collega’s dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorg-leefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënten centraal staat. Je draagt zorg voor continuïteit door zorginhoudelijke informatieoverdracht naar collega’s. Je hebt een signalerende functie en je doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van de verschillende afdelingen en kunt je goed inleven in hun belevingswereld
  • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen
  • Je bent in staat om de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.
  • De vacature is voor 24 uur
  • Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook op andere afdelingen
  • Je hebt het diploma Verzorgende IG
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen
  • Je herkent je in onze kernwaarden ‘rationeel, adequaat en no-nonsense’

Dienstverband

Het betreft allereerst een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op verlenging of vaste aanstelling.
Salariëring conform CAO VVT, indeling in functiegroep 35.

Inlichtingen en sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 1 maart 2019. Deze kun je richten aan: a.toorneman@hetdijkhuis.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Toorneman, teamcoördinator. Tel: 0570-541644.