Dijkhuis

Lotenverkoop en bazaar voor extra activiteiten bewoners ’t Dijkhuis

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis doet graag iets extra’s voor haar bewoners. Een leuk uitje, een gezellige activiteit of een optreden van een muzikant: het maakt het wonen in ’t Dijkhuis aangenamer.  Alle inwoners van Bathmen en omgeving kunnen dit mogelijk maken door een of meerdere loten te kopen of een bezoek te brengen aan de Bazaar op 20 oktober aanstaande.

De loten kosten 1 euro per stuk en zijn te koop bij de receptie van ’t Dijkhuis. Binnenkort komen er in Bathmen ook lotenverkopers aan de deur. De eerste lootjes zijn gekocht door Jackie van Beek, de directeur/bestuurder van ‘t Dijkhuis. Volg haar voorbeeld en maak samen met haar de extra activiteiten mogelijk. En, u maakt kans op het winnen van leuke prijzen.

Bazaar 20 oktober

Op zaterdag 20 oktober organiseert ’t Dijkhuis de jaarlijkse bazaar. De opbrengst van de verkoop van oliebollen, erwtensoep, het Rad van Avontuur en andere gezellige spulletjes gaat ook naar activiteiten voor de bewoners. Iedereen is die dag tussen 10.00 en 13.30 uur welkom in ’t Dijkhuis.