Dijkhuis

Voorlopige opbrengst Ducks4tdijkhuis is 15.000 euro


De voorlopige opbrengst van Ducks4tdijkhuis is bekend gemaakt. Dit is een bedrag van rond de 15.000 euro. ,,Een prachtig bedrag waarmee we een mooie belevingstuin kunnen realiseren”, zegt directeur Jackie van Beek. Ducks4dijkhuis is georganiseerd door de Rotary Bathmen in het kader van het 25-jarig bestaan van de club. Het geld is bij elkaar gebracht door het organiseren van een badeendenrace en een fair op zaterdag 26 mei. Komende maanden gaat ’t Dijkhuis samen met vertegenwoordigers van de Rotary inspiratie opdoen en verschillende belevingstuinen bij andere tehuizen bezoeken. Naar verwachting gaat de eerste schop in het najaar in de grond, zodat cliënten van ’t Dijkhuis volgend voorjaar kunnen genieten van een prachtige belevingstuin!