Dijkhuis

Dit werk doe je vanuit je hart!

Bijna zes jaar werk ik nu bij ’t Dijkhuis en ik heb het prima naar mijn zin. Ik ben begonnen als Verzorgende IG en medewerker Maatschappelijke Zorg. Ik zat nog op school maar deed de BBL- variant, dus ging ik een dag per week naar school en de rest van de dagen was ik aan het werk. Een mooie periode, want ik leerde veel en wist dat ik in de zorg op mijn plek was.

Goede doorgroeimogelijkheden
Ik kwam uit het onderwijs en dat paste veel minder bij mij. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik stuurde een open sollicitatie naar ’t Dijkhuis en mocht beginnen. Ik had op meerdere vacatures gereageerd, maar had het beste gevoel bij ’t Dijkhuis. En dat is terecht, want het is een fijn huis met een prettige werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden. In de zes jaar dat ik er nu werk, ben ik al doorgegroeid naar EVV-er. Binnenkort start ik met de opleiding MBO Verpleegkundige.

Afwisselend werk
Geen dag is hetzelfde. Dat vind ik prettig. We zorgen de hele dag voor onze cliënten, dus ook de ‘gewone’ dingen doe je met hen. We maken een wandeling of doen een spelletje. Persoonlijke aandacht is heel belangrijk en daar is bij ’t Dijkhuis alle tijd en ruimte voor. Dit werk doe je vanuit je hart, dat vind ik er zo mooi aan. Want, als je vanuit het hart werkt, is niets een probleem. Je doet je werk met liefde.

Warmte en gezelligheid
’t Dijkhuis is een organisatie waar ‘warmte’ en ‘gezelligheid’ heerst. Zowel naar de cliënten als binnen de medewerkersteams. Het is hier heer persoonlijk. Je kent iedereen en dat vind ik prettig.  Wij hebben binnen Banekate een heel hecht team. Zo organiseerde een collega ineens spontaan een nieuwjaarsreceptie bij haar thuis. Iedereen draagt iets bij en het was supergezellig. We kunnen alles met elkaar bespreken en maken gebruik van elkaars talenten. De contacten met de manager zijn goed en er is veel aandacht voor je als werknemer. Dus, als je een werkplek zoekt waar je gewaardeerd wordt, dan ben je bij ’t Dijkhuis aan het juiste adres!