Dijkhuis

Alle deuren staan voor je open

Ik werk vanaf 24 juli 2017 bij ‘t Dijkhuis. Ben er dus nog maar korte tijd, maar heb het er heel erg naar mijn zin. Het voelt als een warme deken. Ik werk als facilitair medewerker en dat is heel veelzijdig. Ik help met het serveren van de ontbijten in de Rotonde, schenk koffie tijdens het koffierondje, maak appartementen schoon en help af en toe ook net het ontbijt op Banekate. Dat vind ik een mooie ervaring. In het begin moet je even aan de mensen wennen, maar op een gegeven moment ken je ze en weet je wat ze willen.

Fijn team
Ik werkte hiervoor bij een grote zorgorganisatie en het valt me op dat het hier bij ’t Dijkhuis veel gemoedelijker is. We hebben een leuk, hecht team. Het enige dat ik mis, zijn de mannen in het team. Ik werkte voorheen in de keuken en daar waren ook de koks. Dan heb je toch andere gesprekken dan in een team met alleen vrouwen. Maar wie weet, komen de mannen in de toekomst nog wel.

Gemoedelijk
Het is een klein huis en dat heeft voordelen. Met de lunch zit je met z’n allen aan de stamtafel en de directeur zit gewoon naast je. Dat vind ik heel bijzonder. Het voelt echt als één club. Je kan gewoon zeggen wat je vindt en er wordt naar je geluisterd. De deuren van je leidinggevende staan altijd open. Dat is heel prettig!

Zoek je een werkplek in een gezellige omgeving waar je in een prettige sfeer je werk kan doen, kom dan vooral werken in ’t Dijkhuis!